Friday, 14 October 2011

Space Divider

Pejam celik, pejam celik...tinggal baki 2 bulan setengah lg utk mengakhiri tahun 2011. Banyak jugak perancangan tidak berlari sepantas masa yg berlalu pergi. Ada yg sejak dari awal tahun menanti, tp hanya muncul di hujung2 tahun begini utk dilaksanakan. Apa pon, syukur Alhamdulillah dgn apa yg telah berjaya di harungi setakat ini. Biar apa pon hasilnya, yang penting usaha telah di lakukan dgn sepatutnya. Dan jgn lupa muhasabah diri selalu sebagaimana firman Allah dlm Ayat 216, Surah Al Baqarah, Maksudnya -
'Boleh jadi kamu membenci sesuatu padahal ia amat baik bagimu, dan boleh jadi pula kamu menyukai sesuatu, padahal ia amat buruk bagimu, Allah mengetahui sedang kamu tidak mengetahui.'Dan ini pulak plan jangka pendek yg sedang bermain di kepala utk di lunaskan. Mahu buat divider ruang spt gamba di sebelah ini dgn bajet yg berkenan di poket. Cadangnya mahu 3 tiang saja plus base cabinet at bottom line yg boleh berfungsi as mini stool too.


Plan jangka pendek ini mungkin akan jadi penutup angan2 utk thn 2011 ini. hehe. Dh cukup rasanya utk rumah sementara hayat masih ada ini. Perlu lebih fokus pada rumah di Batu 2, Tanah Merah seluas 6 kaki tu jua akan di touch up selawa mungkin. InsyaAllah, amin.
  

2 comments:

  1. tantek wehhhh ..akupun minat tp lokong sokmo rijek sob sob sob

    ReplyDelete