Friday, 4 December 2015

Ke Korea depa...aku bila pulak?


Minggu lepas sempat mendetin dengan geng baru balik Korea - Kak Inaz dan Jiejah. Best dengar cite depa, lagi best kalau dapat ikut sekali ari tu kan. huhu. Tapi apakan daya, memang aku ni dah tadak rezeki nak jenjalan jejauh dah. Mana nak letak se kenit dua orang tu - Ayra dan baby Daneen.

Detin makan2 kat Absolute Thai. Sedap weiiii. Tapi rega ya ampun. Pejam mata saja bayar. Haha.


Kak Inazz dah kira otai trip Korea. Since my first and last trip tahun 2012 tu, Kak Inaz dah ripit Korea 3x dah tak silap aku. Trip hat ni Kak Inazz siap lajak g Jeju Island.

Masa depa pergi ni dah hujung Autumn. Pokok lelawa daun kaler2. Ni cilok gambar2 depa kat sana.

#Pinjam sat naaa Jahhhhh. Bila nak update belog tuuuuuuuuuuuuu?

At Nami Island

Lawanyaaaa pokok.
Ada rezeki memang nak sangat pergi sana time Autumn pulak. Ntah bila la pulak tu.

Togel ja Nami masa aku pi

Tapi best gak lah dapat jumpa snowy


4 comments: