Monday, 22 August 2016

Random Ramblings...

Assalamualaikum Warahmatullah.

1. Rasa cepat ja dah masuk Ogos sudah. Tapi tahun ni macam perlahan sangat personal life progress, kadang rasa cam backwards pon ada. Hey dude, don't let routine kill you slowly!

2.  Anak2 semua doing well, sihat Alhamdulillah rezeki Allah pada kami. Aisyah sit the trial UPKK exam started today. Hope she will doing good, even study nya tak bersungguh mana pon. She treats the exam as normal exam, mak dia ja adrenaline rush lebih. Kot. 

3. Arissa Daneen genap setahun last 06/2016, dapat bertatih at her birthday. And now fasa penat kepung dan kejar. At age 14 bulan she manage to climb up and down the stairs without fell down. Phewwwww. Everyone claimed NOT seen her did it to stop it. Grrrrrr. But I remember one time she jatuh katil at age 10 bulan. Melalak terkejut. Then I teach her how to get down katil safely. And guess what? Lesson learnt! Tiap kali dia nak turun katil memang dia follow apa yang kita ajar tu. Aku peratiiiiii ja dia slow and steady buat, so cute. Haha. Dan cara tu jugak lah dia praktis untuk turun tangga dari tingkat atas sampai bawah, suma 20 mata anak tangga yer. Bahaya tu. Gate tangga dah fasa malas dah nak pasang, must consider this back.

4.  21/08/2016 semalam was our ANNIVERSARY ke 12. Alhamdulillah, masih menari dalam sweet and sour di pentas perkahwinan ini. Ya Allah, limpahi lah keberkatan Mu untuk kami, beri kan kami kekuatan untuk terus mengharungi nya dan menjaga amanah2 Mu.


2 comments:

  1. Happy anniversary yang ke 12 Su. May your marriage be blessed with love, joy and companionship for all the years of your lives

    ReplyDelete