Tuesday, 15 January 2013

Terima Kasih Cikgu...


Rasa sungguh bertuah bila dapat menjejak kaki ke blog yang sungguh indah ini...

Cikgu Hanisah

Menyelusuri jerih payah Cikgu mendidik anak bangsa, buat kawe terkenang zaman2 awal persekolahan di wilayah jin bertendang satu ketika dulu di Gua Musang. Agaknya begitu lah pengalaman cikgu2 kawe dulu kena hadapi untuk mendidik kawe menjadi orang sepatutnya spt hari ini.

Bacalah. Tak rugi punyaaaaaaaaaaaa.

Note : Terima Kasih jugak pada Cik Ja yang mengusulkan blog ini.


6 comments:

  1. Salam Kaksu

    Bai dah baca skit. Ni pun mengingatkan dulu2 zaman sekolah bai suker ikut kakak bai yg mengajar di sekolah pedalaman, kampung orang Murut. Mcm ni le rupanya, baju xpakai baju seragam pun, bila tghari siap xpakai baju lg. Sekolah hanya ada dinding sampai pinggang jek. Ptg2 dorg bergumbira main bola sepak. Sekolah tepi jln tp rumah dorg jauh ke dlm, xde jln raya pun. Nak blik umah lalu jambatan gantung, mak pak dorg menanam padi huma. Mmg kenangan terindahhhh....

    ReplyDelete

  2. Bai...anak kampung mcm kita ni soheh terkenang2 bila baca blog cikgu tu kan?...bab naik motor kapcai redah jln berselut berbukit tu mmg sinonim sungguh la dgn zaman2 awal Ksu stay di Gua Musang jauh ke dalam perbukitan nk keluar ke sekolah.

    ReplyDelete
  3. Penn Internatіоnal: The Large Refer Behind the Noted Penn Reelѕ

    Here is mу ωeb pagе :: philadelphia personal injury lawyer
    Also visit my web blog - personal injury lawyer philadelphia

    ReplyDelete
  4. Тherе are a feω Аttorneys ѕреcialіzing in buѕineѕs actіvіty
    yearly, but noω as she's sitting in a shootout in Arizona on the injury, broken bones, Paolantonio reported.

    Look into my web blog - More hints
    Feel free to visit my page - Pop Over To These Guys

    ReplyDelete
  5. Weblink Liberation 3 Specialized Score Website positioning Instruction &
    Instruction, Coached By Professionals Who Caution!

    My webpage ... lawyer search engine optimization
    Also visit my web blog leads for lawyers

    ReplyDelete
  6. link

    Feel free to visit my site foreclosure help
    my webpage > attorney bankruptcy lawyer

    ReplyDelete