Monday, 2 November 2015

Hello November

Assalamualaikum Warahmatullah,

Sedikit catatan untuk blog yang selalu sepi.

Puteri ke-5 sudah melewati usia 4 bulan pada 24/10/2015 yang lalu. Alhamdulillah. Semuanya baik2 saja.  Menjadi supermom for 5 kids age 4 mths, 2 yrs, 6 yrs, 9 yrs and 10 yrs. Dengan masih title kuli kat opis, dengan takda bibik, penat oiii. Haha.   

Anak2 semua hantar ke taska. Luckily my anak buah masih kerja kat taska anak2, so tak rasa libang libu sangat hati ibu ini. Anak yang besar pon tak mahu duduk kat umah lepas balik sekolah, nak jugak duduk taska dengan kakak sepupu dorang. Apa2 je lah, asal semua selamat. 

Lepas cuti pantang, naik kerja balik awal bulan 9/2015 tu memang agak kelam kabut sikit. Dengan opis pon nak pindah. After 16 tahun kijo, akhirnya opis pindah jua. Ingat kan nak dok opis situ sampai pencen dah la. haha. Dari warga Puchong now dah jadi warga USJ, Subang Jaya pulak. Mula2 pindah tu banyak jugak kena adapt dengan suasana sini. Biasa lah tu kan. Now, I am happy kuli here. Yang paling best, now lagi dekat dengan rumah. Save time, Save toll, save petrol.


Arissa Daneen, my anak bongsu dah kot. Please. Haha.





6 comments:

  1. Replies
    1. muahhhh muahhhhhh aunty watie gojessss

      #airliursememehhhhh

      Delete
  2. Hi Daneen, muah..muah. Nanti aunty balik aunty dtg lawat Daneen hokey.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Muah muahhh aunty Bai. Amik sikit aura org jauh ni. Haha.

      Delete